maandag 3 januari 2011

Kerstfeest! (24 december '10)

Vandaag waren er niet veel kinderen op school. Het sneeuwt nu al heel lang en er was super veel sneeuw gevallen waardoor de trams en de bussen niet reden. Sommige kinderen geraakten dus niet op school, ook sommige leerkrachten waren er niet.

Maar voor de kinderen die er waren hadden de juffen een verrassing. We verzamelden allemaal in de klas van juf Christel en de tafel werd mooi bedekt en we mochten onze kaarsjes aansteken die we als kerstcadeau hadden gemaakt voor mama en papa. Van de juf kregen we dan een heerlijke boterkoek en een lekkere chocomelk. We zongen ook een kerstliedje.

En juf Lies, die had ook Lente meegebracht naar school. Dat was wel leuk! Lente is super mooi en danste vrolijk mee op de liedjes in de klas.

Nadien moesten we naar de nieuwe refter, want door het slechte weer gingen we niet naar de kerk, maar is de pastoor zelf naar de school gekomen. En na deze mooie eucharistieviering, mochten we naar huis voor een welverdiende vakantie van 2 weken!!! Joepie!!!!

5 opmerkingen:

  1. lente je bent de mooiste mesje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lente jij bent zoooooo mooi in deze kleren heelllllllllllllllllllllllllll moooooiee!!!!!!!!!!!!!!!
    juf Lies jij heb een moooie baby dat noemt Lente

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank je wel lieve schatten! Vanaf morgen zijn jullie weer overdag mijn kindjes he en moet ik Lente weer missen :( Maar gelukkig zijn jullie er dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OOOOOOOOOOOOOO jij weet wat juf lies lente is heel mooi




    te schatig

    BeantwoordenVerwijderen